Skip to main content

K357

Апартмани и апартмани

Куксхавен и Отерндорф

Cuxhavener Straße 32 | 21762 Otterndorf

+49 (0) 162 316 38 40 +49 (0) 162 316 38 40 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Почитувани посетители,

Од 2014 година, „К357“ изнајмува и посредува со станови и станови за градежни работници и персонал во и околу Куксхавен и Отерндорф.

Благодарение на нашето искуство во последните неколку години, знаеме што води до успешна соработка со компании, гости и вработени. На компаниите им нудиме пристап до целосно опремени простории или дури и цели имоти за краткорочно и долгорочно изнајмување. Следниот стандард е секогаш загарантиран во секоја тема:

Во просториите:

 • кревети
 • гардероба
 • Фрижидер
 • Седење и маса
 • ТВ со рамен екран
 • Приватна бања
 • Бесплатен, брз, безжичен интернет во сите области

Во предметите:

 • Заедничка бања со места што може да се заклучат
 • Дели кујни
 • Бесплатен, брз, безжичен интернет во сите области
 • Бесплатен паркинг
 • канцелариска услуга
 • Услуга за регистрација за долгорочни жители
 • услуга на консиерж

Дали имате проект во Куксхавен или околу Отерндорф и околината и треба да сместите еден или повеќе вработени, градежни работници или персонал во Хамбург на краток или долг временски период? Сегашната состојба на домување во Куксхавен и Отерндорф го прави брзото и флексибилно изнајмување речиси невозможно, но ние ви нудиме исплатливи опции за сместување на вашите вработени.

Ние со нетрпение очекуваме да вашето прашање.

Минимална цена за вечер и по лице:

 • Еднокреветна соба

  35,00 €
 • Двокреветна соба

  30,00 €
 • Четворокреветна просторија

  22,00 €
 • Апартман за 10 лица или повеќе:

  Индивидуална
  цена на барање

Имаме соби и апартмани низ Куксхавен и Отерндорф, а исто така и во близина

K357 - Се издава соба, се издава стан, наместен наместен Куксхавен и Отерндорф
Cuxhavener Straße 32a-34
21762 Otterndorf
Тел.: +49 (0) 162 316 38 40
Е-пошта: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.